KDD daje 895 eura dividende

Bez autora
Jun 10 2010

Dioničari Klirinško-depotnog društva (KDD) na jučerašnjoj su skupštini odlučili da će se za dividende izdvojiti 465.400 eura bilančne dobiti, odnosno 895 eura po dionici. Odluka je u skladu s prijedlogom Kad-a i Sod-a, dok je uprava KDD-a predložila da se za podjelu dividendi namijeni 390.000 eura, odnosno 750 eura po dionici. O podjeli ostatka bilančne dobiti, koja je lani iznosila 1,62 milijuna eura, odlučivat će u nadolazećim poslovnim godinama. Dioničari su odlučili smanjiti broj članova nadzornog odbora sa sedam na pet. Uprava je prije početka skupštine s dnevnog reda uklonila zaključak o smanjenju osnovnog kapitala povlačenjem vlastitih dionica.

KDD daje 895 eura dividendeDioničari Klirinško-depotnog društva (KDD) na jučerašnjoj su skupštini odlučili da će se za dividende izdvojiti 465.400 eura bilančne dobiti, odnosno 895 eura po dionici.

Odluka je u skladu s prijedlogom Kad-a i Sod-a, dok je uprava KDD-a predložila da se za podjelu dividendi namijeni 390.000 eura, odnosno 750 eura po dionici.

O podjeli ostatka bilančne dobiti, koja je lani iznosila 1,62 milijuna eura, odlučivat će u nadolazećim poslovnim godinama. Dioničari su odlučili smanjiti broj članova nadzornog odbora sa sedam na pet. Uprava je prije početka skupštine s dnevnog reda uklonila zaključak o smanjenju osnovnog kapitala povlačenjem vlastitih dionica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik